Monday, 17 September 2012

" Giveway Le'Supertwinkle By Kiera & Hana "



Atas undangan utk menyertai segmen..
Dengan ikhlasnya aku pun join lah segmen nie...
Nak join tekan banner atas je k :)

Seriously,lau xmenang takpa.
Hehe..

Ni haa, nak crita pasal kawan aku yang paling ku syg.
hehe.
http://1.bp.blogspot.com/FP

Cerita kami nie brMula apabila aku telah berpindah ke sekolah baru.
Hahaa.. Jadi murid baru lagi. Eseh!
Okay. nak dipendekkan cerita, kawan aku ni yg mulai tegur aku.
Macam pendiam aku tgk mula2, tapi lama-kelamaan
kita org pun rapat, bagai pinang dibelah kapak.
Hakk22. kat mana je aku pegi.. dia akn bersma aku.

Dia nie terer add math, sesuai sangat lah kenal dengan aku
yang lemah add math nie.
Jadi, aku akan minta ajar add math ngan dia.
And dia pula minta ajar akaun dgn aku.
Tapi aku bukan terer sngt akaun nie.
Hehe, ble lah top ten gak.
Hua2.. k tu jelah ceritanya.
Kalau nak crita, panjang sgt. :)



No comments: