Friday, 26 December 2014

"Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman"


Hai-2.. Lama rasanya tak join segmen.
Masa blogwalking tadi terjumpa segmen kat satu blog iaitu Blog Cik Iman.
So, sesape nak join sekali boleh juga, Segmen ni tamat pada 4 Januari 2015. Jadi, jom arr join. :)
Kalau nak  join, just click banner kt bawah tu k.
tag:
Inna
Izzati
Intan

10 comments:

inna watianina said...

tak leh click pown

Ira Humaira said...

dah blh da:) Sory yg tadi tu da mslh teknikel. Ehee

Cik Iman said...

Terima kasih sebab join segmen Cik Iman <3

Ira Humaira said...

sama-2 (^_^)

Deanna Morni said...

singgah dari segmen yg sama n follow #230 :)

http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

norsalihah shaleh said...

Assalamualaikum.. singgah dari segmen yg sama :-)
Jemput singgah blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Karimah Zulkafali said...

Datang bw dan follow 232 :)

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Sabrina SA said...

selamat bersegmen :)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/

Sabrina SA said...

selamat bersegmen :)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/