Saturday, 8 September 2012

"Bloglist September by Amalia Hayati"

"Apa khabar orang kmpung lama suda tak berjumpa..."

Hehe. okay, beberapa minit yang bru sja berlalu.. Ira dah join nie..

"Bloglist September by Amalia Hayati"

Jadi marilah kita join, senang je 2..
Dripada kita boring mcm ira..
Kalau berminat sila lah TEKAN banner comel kat bawah.



Bila pula ira Lahir ??
Okay, ira lahir BULAN OGOS.


Join jgn tak join.
Okay,papai...




7 comments:

fiqah hamed said...

Lawat blog dia dari segmen yang sama.. (:
*done follow you*

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

anyway,jom join my GA "Partner Giveaway Fiqah & Ieyla"

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-ieyla.html

Finiey Izati said...

Done follow . Kunjung dari segmen yg sama .

http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

Finiey Izati said...

Done follow . Kunjung dari segmen yg sama .

http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

Khalilah said...

http://khalilah95.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

singgah sin dari segmen yang sama

Amalia said...

terima kasih sebab join and this is senarai peserta yang terkini http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

Puteri said...

sye dtg dri segmen sama, hrp follow balek :) gluck!

Amalia said...

jom tengok siapa yang bertuah^^ http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/pemenang-segmen-bloglist-by-amalia.html